KreuStil Jetese

Kalendari Campari, 12 muajt ‘e zjarrtë’ të Kate Hudson

E gjitha në të kuqe, Kate Hudson, në poza tërheqëse dhe joshëse, në momente të qeshura dhe të ëmbla. Dy fytyra të aktores 36-vjeçare në 12 foto (13 bashkë me kopertinën) në kalendarin e Campari. Në çdo rast e bukur, në secilin nga dy versionet, të menduara për të reflektuar shijen e dyfishtë të Camparit, ku bashkëjetojnë e ëmbla me të hidhurën.

Tags:

Home bordo

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF