KreuStil Jetese

Getat, tendenca për pranverë-verë 2016

Ashtu siç ndodh edhe me rrobat, për çdo rast duhet zgjedhur modeli i duhur i getave. Koleksioni për pranverë-verë 2016 ofron alternativa të shumta.

Me viza, harqe, pika apo dantella seksi për të qenë origjinale. Dhe për ato që do të guxojnë më tepër, një palë geta rrjetë do t’i bëjnë më tërheqëse se kurrë. Shfletoni galerinë dhe zbuloni koleksionin që kemi përzgjedhur për ju.

Tags:

Home bordo

Bordo
Gusht - No.61

SHKARKO VERSIONIN PDF