Receta e duhur për dhimbjet e shpinës

Dhimbja e shpinës është një fenomen që mund të jetë shqetësues për shumë persona. Nese jeni pjesë e personave, të cilët vuajnë nga dhimbja e shpinës është e rëndësishme që të përdorni një recetë natyrale, ku përbërës kryesor është xhenxhefili.
Për të përgatitur këtë recetë është e rëndësishme që të grini në katrorë të vegjël rreth 100 gramë të rrënjës së freskët të xhenxhefilit dhe përvëloni me ujë. Kur të ftohet uji deri në temperaturë trupore, nxirreni xhenxhefilin, vendoseni në një copë garzë dhe vendoseni në vendin që ju dhemb. Përforcojeni dhe lëreni që të veprojë gjatë gjithë natës. Dhimbja do të duhej të largohej që të nesërmen.  Nëse ende keni dhembje, përsëriteni këtë procedurë edhe disa herë.

Previous ArticleNext Article