KreuStil Jetese

Mashkulli që ka fjetur me motrat Kardashian!

Lajmet për familjen më të famshme në botë duket se nuk kanë të sosur. Çdo ditë do të ketë diçka të re për të mësuar, e cila nuk ka sesi të mos shkaktoj zhurmë.
E tillë ka qenë edhe kësaj radhe deklarata e këngëtarit “The Game”, i cili përmes vargjeve të këngës së tij të fundit “Sauce”, thotë se ka kryer marrëdhënie seksuale me tre motrat Kardashian. Ende nuk dihet nëse kur ai këndon “I f***** three Kardashian”, është për efekt muzikor apo është një fakt i kryer.
Por mediat e huaja në SHBA e kanë marrë të mirëqenë këtë fakt dhe janë nisur në kërkim se cilat janë motrat Kardashian, ndërkohë që këto të fundit nuk kanë bërë asnjë koment.
E vërtetë ose jo, e gjitha kjo ka shkaktuar shumë zhurmë.

Tags:

Home Të Reja

Bordo No.65
Dhjetor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF