Është orari i drekës dhe vendimet mbi menunë e këtij vakti janë gjithmonë të vështira. Ndoshta po mendoni të provoni diçka ndryshe, për të thyer monotoninë e dietës tuaj së përditshme. Restorant Yamato ju vjen në ndihmë më një recetë ekskluzive për BORDO, e cila do t’ju shëtisi në shijen aziatike të ushqimit. I ndodhur në zemër të zonës së ish-Bllokut, Yamato ofron kuzhinën speciale japoneze, e cila mund të jetë zgjidhja për një drekë apo darkë të një lloji krejt të veçantë. Më poshtë do të gjeni recetën për përgatitjen e tonit të freskët me karrotë dhe rrepë të bardhë, vetëm mos harroni të na falenderoni në fund.
Ton i freskët me karrota dhe rrepë të bardhë
Përbërësit
Përgatitja:
Me anë të një thike të mprehte, bëjmë filetimin e tonit. Ne shërbejmë një racion me 9 feta. Fetat duhet të priten në trashësi 0.5 cm. Pjata e servirjes dekorohet me një fletë sallatë jeshile, karrota dhe rrepe të bardhë dhe mbi to vendosim fetat e tonit, të cilat duhet të vendosen njera pas tjetrës. Duke I dhënë kështu pjatës dhe një pamje të bukur, si në foto. Shoqërohet me feta limoni jeshil, xhinxher, wasabi dhe salcë soje.

Pak fantazi në sallatën tuaj…







Kek me banane


Si të bëni brusketa në shtëpi

Receta/ Rizoto me kërpudha



Receta nga pylli: krem kërpudhe



Recetë bio për dhembë të bardhë


