KreuCelebrity

Kartolina e Irës dhe djalit për festa, është një dashuri!

Bashkëshortja e Gaz Pajës, Ira, ka vendosur më në fund të ndajë me të gjithë një foto më të plotë të vogëlushit të saj, edhe pse ende nuk janë të përgatitur të tregojnë më shumë se kaq prej tij. Dardi është tashmë dy muajsh, dhe duket që është rritur mjaft! Ai dhe mami Ira janë dy protagonistët e fotos së festave nga familjat e aktorit të humorit, që ka preferuar ta lërë të bjerë mbi ta e gjithë “drita e prozhektorëve“ dhe vëmendja.

Pranë pemës së Krishtlindjeve, duken të dy aq bukur, por sidomos Dardi me palicetat e gjelbra me printe të verdha e blu dhe kapucin e verdhë në kokë!

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF