Të ndarë, por për vajzën sërish bashkë: Rudina Dembacaj nxjerr foton me ish bashkëshortin!

Pavarësisht se të ndarë, Rudina Dembacaj dhe i shoqi, Aleks Varfaj kanëvazhduar të ruajnë një marrëdhënie të mirë dhe një përkushtim maksimal për vajzën e tyre, Viktoria. Ditëlindja e saj I gjeti sërish bashkë. Viktoria bëri tre vjec dhe Rudina e uroi përmes Instagramit dhe një fotoje mjaft të këndshme familjare, ku duket sikur koha për ta, ka ndaluar në atë cast.

“Viktoria, e bukura jonë! Sot ti bën 3 vjeç, 3 vite drite e lumturi për ne. I lutemi Zotit të jemi gjithmonë pranë teje, vetëm për të të parë të rritesh e lumtur. Nga gjithë gjërat e kësaj bote, e vetmja gjë që nuk do të mungojë kurrë është dashuria. Të duam shumë”, – ishte mesazhi i aktores.

 

View this post on Instagram

 

Jeta ime #heracompany #viktoriaakullorja @rezartashkurta

A post shared by Rudinadembacaj (@rudinadembacaj) on

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article