KreuFashion

Pak vëmendje; trendi që tregon  bark të sheshtë sapo u rikthye!

 

Kishim vite që nuk i përdornim më, por duket se rripat e gjerë janë kthyer sërish.

Për shumë prej jush ky trend mund t’ju kujtojnë shkollën e mesme, pasi që prej vieteve 2000 rripat e trashë u duk se nuk do të riktheheshin më kurrë, dhe nuk e dimë nëse ja keni ndjerë mungesën.

Duket se riciklimi i modës kësaj here preku pikërisht këtë aksesor, që për hir të së vërtetës, për shkak të gjerësisë ndonjëherë ky lloj rripi luan edhe rolin e korsesë duke na treguar bel më të ngushtë.

Në një sezon kur lëkura duket se po mbretëron fuqishëm, edhe rripi i mesit padiskutim vjen në po këtë material.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF