Melania Trump bën 50 vjeç; Këto janë 50 look-et më YLL të Zonjës së Parë

Dior, Ralph Lauren, Dolce & Gabbana: janë vetëm disa nga markat e veshura nga Melania Trump në karrierën e saj si Zonjë e Parë. Për të festuar 50 vitet e saj të jetës, më poshtë janë 50 veshjet që i kanë bërë të qarta gjërat: Donald është Presidenti, por ajo dallon!

Intriguese, shpesh eksplozive por ama një gjë është e sigurt: kur Melania është e pranishme diku, manjati Teump (pothuajse gjithmonë) zhduket!

Me një të kaluar si modele dhe një aftësi e të lindur për të shndërruar madje një pamje të rastësishme në një moment stilit e në qendër të gjithë mediave.

Më 26 prill, është radha e saj për të fryrë 50 qirinjtë e ditëlindjes, dhe për ta festuar këtë në galeri kemi mbledhur 50 veshje nga Zonja e Parë në raste të ndryshme, zyrtare dhe sociale.

Midis kostumeve mashkullore dhe ultra-femërore, koktejve dhe fustaneve të mbrëmjes, deri në veshjet e frymëzuara nga vendet që vizitoi me Presidentin, ju ftojmë të shijoni pasarelën e botës përmes stilit të Zonjës së Parë shtatlarte.

 

Previous ArticleNext Article