Enxhëll përlotet teksa rrëfen humbjen e nënës!

Disa nga vajzat e “Love Story” kanë dhënë këtë javë nga një intervistë ndryshe për programin “Daily Love Story”, teksa kanë treguar pak më shumë për jetën private dhe karakterin e tyre. Enxhëll rrëfeu humbjen e të mës, dhe e pati të vështirë t`I mbante lotët. Ajo thotë se gjëja më e shtrentjë që ka janë familja dhe shoqëria. Cila është lumturia për Enxhëll? “Të kem shëndet, babin e kam pikë të dobët, vëllanë, gjyshën. Të jenë ata mirë dhe të kenë shëndetin”, shprehet ajo. E pyetur se cila gjë në jetë, do të doje që mos të të kishte ndodhur, Enxhëll u përgjigj: “Humbja e nënës time…do të doja shumë që të mos kishte ndodhur…”

 

Previous Article