Tre Vjollcat me të kuqe: Luana, Marina dhe ….mami!

Epo, me dy vajza VIP, edhe mami do të bëhet  e famshme! Luana dhe Marina Vjollca e kanë treguar se janë mjaft të lidhura jo vetëm me njëra-tjetrën, por edhe më familjen e tyre, të ëmën Maria dhe motrat e mbesat! Krishtlindjet, dy moderatoret i uruan me një foto ku shihen të përqafuara me të ëmën dhe të veshura të treja me të kuqe.

Poza është shkrepur në shtëpinë e Marinës, që thotë se pranë tyre mungojnë 6 vajzat e tjera të familjes, dy motrat e tyre të mëdha Lira dhe Marseda dhe dy mbesat.

Previous ArticleNext Article