12 herët kur mbretërorët kanë qenë të parezistueshëm pasi kanë rritur mjekrën!

Kur Princi Harry vendosi të rrisë mjekrën disa vite më parë, mbretëresha nuk ishte e kënaqur me të. Elisabeth beson se është mirë që një burrë të rrisë qimet e fytyrës kur ata janë duke shërbyer në ushtri, por një princ duhet të jetë gjithmonë i pastër në mënyrë të përsosur kur ai po kryen detyrat e tij mbretërore.

Harry, megjithatë, vendosi të mbante pamjen e tij, dhe shumë burra të tjerë mbretërorë kanë eksperimentuar me mjekrën në një kohë ose në një tjetër. Burrat e familjeve mbretërore të cilët rrallë shihen të pa rruajtur, kanë një pamje kokëfortë nëse ata vendosin të thyejnë ndonjëherë rregullat duke lënë mjekrën të rritet.

Dhe sa mirë bëjnë! Duken kaq tërheqës sa do t’i këshillonim të rrinin gjithmonë kështu, ndonëse e dimë se detyra mbretërore i thërret dhe mjekra e gjatë nuk është ajo çfarë kërkohet në këto raste!

Previous ArticleNext Article