Nga Lagosi në Dubai: Cfarë po blejnë në këtë moment femrat në mbarë botën!

Nga Dubai deri në Lagos, Oslo, Paris, Korsikë apo pjesë të tjera të botës, fokusi i femrave kanë qenë këto kohë disa fustane, aksesorë e canta. Secili vend kuptohët që ka stilin e tij. Por në listën e tyre të dëshirave, gratë dhe vajzat anekënd globit janë duke rreshtuar:

Sandalet e “xhamta”

Rrobebanjot me refleks metalik

Cantën-shportë

Fustanin me rripa

Bluzën e shkurtër të bardhë

Syzet me skelet “floriri”

Fustanin e zi të carë

Shapkat “mashkullore”

Previous ArticleNext Article