Gratë e famshme që po “mbeten pa flokë”!

I kemi parë me një kurorë të bukur flokësh, e pastaj qerose! Cfarë po ndodh me këto gra të famshme?

Jessie J, këngëtarja e famshme britanike e qethi kokën “zero” disa vjet më parë. Arsyeja? Për të mbledhur fonde për fëmijët e abuzuar

Në 2014, aktorja Karen Gillan i tha “mirupafshim” flokëve të bukur të gjatë vetëm sepse ia kërkonte roli në filmin ‘Guardians of the Galaxy’.

Për një rol, u bë qerose edhe Demi Moore në 1997

Kristen Stewart gjithashtu

E njëjta arsye për Natalie Portman, që shkëlqeu edhe pse pa flokë tek ‘V for Vendetta’

Evangeline Lilly nuk pati presione të tilla, e bëri vetëm për të ndryshuar

Aktorja Danai Gurira i pret shpesh flokët kaq shkurt, dhe thotë se ka plot paruke për t`i zëvendësuar

 

Previous ArticleNext Article