Princi William dhe Kate Middleton me pushime; shihni vendin që kanë zgjedhur

Familja Cambridge ka zgjedhur të qëndrojë në Mbretërinë e Bashkuar për pushimet e saj verore. Princi William dhe Kate Middletoni kanë zgjedhur ishujt Scilly në brigjet e Cornwall, të cilët ngjajnë me ishujt e Karaibeve në të gjitha aspektet.

Pas një viti të ngarkuar me punë, ata çdo verë kalojnë pak kohë cilësore familjare; veçanërisht me fëmijët e tyre, princin George, princeshën Charlotte dhe princin Louis.

Këtë vit familja mbretërore zgjodhi një vend pushimi afër shtëpisë, në mënyrë që të shmangin çdo kufizim udhëtimi që mund të vendoset nga përhapja e pandemisë.

 

Previous ArticleNext Article