Xhaketa që duket shumë e shtrenjtë, dhe që sot, e duan të gjithë! 

Nëse do të kishte një cmim për xhaketat, atë do ta fitonte padyshim Arket thonë ekspertët e modës, një xhaketa leshi me punim mjaft delikat dhe prerje pak mashkullore, e cila është kthyer në një preferuarën e vajzave sot dhe po “bën naming” në Instagram. Edhe pse kalojmë ditë të ftohta, disa kanë nisur të përgatiten që tani për pranverën, dhe kjo xhaketë vjen si një zgjidhje shumë praktike për kombinime mjaft të këndshme me pantallona, por jo vetëm.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article