KreuCelebrity

Kombinimet më “yll” pranverë-verë 2022: Ngjyra të forta e të guximshme, dhe…!

Trendet për sezonin e ngrohtë janë të qarta, dhe mund të shihen kudo, që nga platformat sociale tek TikTok-u apo pasarelat në Nju Jork, Londër, Milano e Paris. Frymëzimi vjen nga vitet 90`, por edhe 2010-ta, ndërsa rikthimi vjen me ngjyra të forta, të guximshme, por edhe te zbehta e delikate- praktikisht me idenë të frymëzojë estetikën si edhe një lloj dedikimi të fortë. Me pak fjalë, gjithcka për të treguar një qasje më pozitive, dhe paksa të prirur drejt aventurës.

 

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF