KreuBusull

10 ide grimi për Halloween që janë ‘vërtet’ të thjeshta

Si çdo vit tjetër Halloween është një ndër festat ku e gjithë bota e feston sipas mënyrës së tyre duke zgjedhur make-up dhe veshje nga më të frikshme.

Nëse nuk keni menduar akoma se çfarë veshjesh ose make-up të bëni për këtë Halloween, atëhere ne po jua lehtësojmë pak punën në zgjedhjen tuaj, ku në vijim do të gjeni disa ide se si mund të realizoni një grim të frikshëm, seksi, të veçantë, të pazakontë por të thjeshtë për Halloween.

1.


2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Tags:

Home

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF