KreuStil Jetese

Çanta të pabesueshme

Ngjajnë si lodra të vegjlish, por në fakt nuk janë as më shumë, as më pak, veçse disa nga sugjerimet më të bukura të stilistëve për Pranverën e ardhshme. Forma e çantave që sugjerojnë ngjan paksa fëmijënore, duke pranuar kështu se edhe stilistët, sado të rritur që janë, nuk harrojnë të kthehen pas në kohë dhe të kujtojnë lodrat vazhdojnë t’i frymëzojnë ende. Duke rrëmbyer disa detaje nga kujtimet e tyre, ata kanë krijuar koleksione të vërteta me çanta, të cilat u ngjajnë personazheve të njohur të kartonave apo librave për fëmijë. Shijojini!

Tags:

Home bordo

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF