24.5 C
Tirana
E martë, 6 Qershor, 2023
spot_imgspot_img

Si të përshtasim veshjen me temperatuart vjeshtës?

Sapo hyni në autobus, vdisni nga vapa nën pallton e trashë sepse keni kaluar menjëherë nga veshjet verore tek ato dimërore. Por ndërkohë, mund të vishemi më lehtë për t’u përshtatur me temperaturat e lëvizshme të vjeshtës. Kur trikot dhe xhaketat e lëkurës nuk mjaftojnë për të kënaqur etjen tonë për stil, mund të rrisim variacionin falë këmishave të sipërme. Ky element kyç i vjeshtës vendoset mes kategorisë sëkëmishave dhe xhaketave, për t’i zëvendësuar më mirë nëpërmjet kombinimeve.

Duke marë më të mirën nga dy botët, këmisha e sipërme krejtësisht e mbërthyer ose e hapur si një jelek vjen në mënyrë elegante pas qafës duke na mbajtur në reahti. Nëse ajo mund të vishet në vend të një xhakete për sa kohë temperaturat e lejojnë, do të ishte perfekte këtë dimër, e kombinuar gjithashtu me një trekuart ose njëpardesy për të na mbajtur edhe më ngrohtë.

Me kuadrate, këmisha e sipërme ju transformon në një zdrukthëtar të qyteteve. Por ato mund t’i gjejme edhe me pellush, të përshtatshme për në fundjavë. Me pamjen e një sahariani, këmisha e sipërme prej lëkure i jep imazhin e viteve 70 lukut të vjeshtës. Së fundmi këtë këmishë mund ta gjejmë edhe në versionin “workwear” për një luk edhe më urban. E inspiruar nga veshjet e punëtorëve, ajo ka një kombinim të gjyrave kakai.

Pra kombinimi i copave dhe ngjyrave mes këmishës së sipërme dhe palltos ju jep mundësinë për të krijuar kontraste që ju përgatsin për një dimër plot stil.

easy dinner ideas

te ngjashme

Te fundit