KreuStil Jetese

Gjarpërinj, shqiponja, pantera… zbuloni kafshët e çmuara të Cartier!

Gjarpërinj të çmuar, shqiponja me krahë të arta, pantera prej diamanti…

Cartier paraqiti me rastin e ditës së gruas, më 8 mars, një koleksion bizhushë super të çmuara.

“Pink Serpendor”, është një unazë në formë gjarpri i përbërë nga flori i bardhë dhe diamante.

Les Oiseaux Libérés” (zogjtë e liruar), është një unazë në formë shqiponje me pendët prej diamanti dhe sytë prej smeraldi.

“Zogu me pendë prej Oniksi”, unazë në formë shqiponje prej floriri të verdhë dhe diamante me pendët me oniks dhe sytë prej smeraldi.

“Gjerdani Panterë”, një varse që ka të varur një kokë pantere të përbërë nga flori i bardhë, diamante dhe sytë prej smeraldi.

“Gjerdani Epoka e Artë”, një gjerdan i përbërë nga 264 diamante dhe flori i bardhë me një dizajn “Art Deko”.

Tags:

Home bordo

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF