KreuStil Jetese

Montblanc: Deti në xhepin tuaj!

Montblanc, një markë e orave luksoze, e rishikuar me modernitet dhe mjeshtëri, është një klasike e madhe që sjell gjithnjë një sfidë.

Kështu Montblanc vazhdon instalimin e tij mes më të mirëve të sektorit me këtë version që derivon nga kronografët e marinës. Duke marrë parasysh që selia qendrore e Montblanc është në Hamburg, kuptojmë këtë aludim fin të kohëve të arta të navigimit transatlantik.

Montblanc paraqet një orë xhepi të jashtëzakonshme, që ju mundëson të orinetoheni edhe në det të hapur, prej floriri të bardhë, me një diametër prej 60 mm, i limituar në vetëm 8 ekzemplarë dhe rezistent ndaj ujit deri në 30 metra.

Tags:

Home bordo

Bordo No.65
Dhjetor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF