KreuCelebrity

Pas djalit, vajza: Bieta Sulo, një bebe tjetër??

“Ftesë në pesë“ mori një rrjedhë mjaft të këndshme sot. Të ftuarat speciale të Bieta Sulos ishin Ermira Çausholli, Arlinda Dudaj dhe Erisa Xhixho. Subjekti që i mblodhi bashkë ishte mëmësia, por edhe një problem që ka nisur të marrë përmasa shqetësuese: ulja e lindjeve në vendin tonë.

E si për të treguar se ky shqetësim është i përligjur, Arlinda, që ka një djalë 21 vjecar, shpjegoi se nuk mendon për një fëmijë tjetër. Erisa Xhixho ishte e lëkundur, ndërsa Ermira që është nënë e katër vajzave, më e fundit e të cilave erdhi në jetë vitin e kaluar, është gjithmonë gati për një tjetër! Po Bieta vetë? Ajo pyeti publikun dhe e mori përgjigjen: Kroit i duhet një motër! “U dashka dhe vajza… ja ta mendojmë, ndoshta 2020 nuk dihet se çfarë sjell”, tha Bieta dhe ne po themi, mos ka vërtet ndonjë plan?

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF