KreuCelebrity

Këto dy vogëlushe me sy të shkruar janë rritur, dhe sot konsiderohen binjaket më të bukura në botë!

Binjaket Leah Rose dhe Ava Marie Clements lindën në Kaliforni korrikun e vitit 2010, dhe nuk kaloi shumë kohë përpara se nënën e tyre, Jaqi, njerëzit ta bombardonin me komente për bukurinë e rrallë të dy vajzave të saj.

Aq shumë I folën për këtë gjë, sa e ëma i regjistroi një herë kur ishin 6 muajsh në një agjenci modelingu, por më pas vendosi se nuk ishte koha e duhur për një gjë të tillë. Kësaj ideje do t`I rikthehej kur vajzat mbushën 7 vjec. Ajo postoi fotot e para të tyre në Instagram, pa e pasur as idenë më të vogël se ato do të bëheshin virale. Sot, tre vjet më vonë Leah Rose dhe Ava Marie konsiderohen binjaket më të bukura në botë dhe janë që tani kaq të vogla, yje të Instagramit!

 

 

6 jobs this past week for us but lovin’ every minute! So happy to have each other for this crazy, FuN, you-never-know-what’s-comin’-next journey! ?‍♂️?? – – #fashion #girlmodel #la #zurimodelandtalent #dreamraytalent #modelkids #girlsfashion #photos #photography #twins #kids #beautiful #twinmodels #identicaltwins #beauty #double #models #twinning #sisters #lamodels #ocmodels #identicaltwinmodels #kidsfashion #kidsmodel #childmodel #modellife #style #instakids #littletrendsetter

A post shared by Ava + Leah (@clementstwins) on

 

 

“It always seems impossible until it is done.” – Nelson Mandela – – – – #fashion #girlmodel #la #modelkids #girlsfashion #photos #photography #twins #kids #beautiful #twinmodels #identicaltwins #beauty #double #models #twinning #sisters #lamodels #ocmodels #identicaltwinmodels #kidsfashion #kidsmodel #photoshoot #childmodel #modellife #lamodelsyouth

A post shared by Ava + Leah (@clementstwins) on

 

 

☀️”Keep your face to the sunshine and you cannot see a shadow.” ☀️- Helen Keller. Everyday that our dad has been sick, our uncle sends him an inspirational quote. We love this one from a few days ago. It’s hard to believe it’s been over 2 months already but staying positive is what is helping our dad @kevin_r_clements the most through this difficult time ? That and the continued love and support from all of you guys ?? – – – ? @alexkruk #fashion #girlmodel #la #modelkids #girlsfashion #photos #photography #twins #kids #beautiful #twinmodels #identicaltwins #beauty #double #models #twinning #sisters #lamodels #ocmodels #identicaltwinmodels #kidsfashion #kidsmodel #photoshoot #childmodel #modellife #lamodelsyouth

A post shared by Ava + Leah (@clementstwins) on

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF