KreuCelebrity

Çfarë nostalgjie! Pjesëmarrjet e para të yjeve botërore në Oscar!

 

Sot ata janë të sigurt, të fumshëm, të fuqishëm duke zotëruar një tapet të kuq, me gjithë ndriçimin si yje të A listës botërore.

Por, dikur në fillim të karrierës, kur ishin ende të rinj, pothuajse të panjohur, e madje shumë prej tyre edhe të varfër, me siguri pjesëmarrja në evenimentin e ndarjes së çmimeve Oscar për Julia Roberts adoleshente, Meryl Streep fare e re, apo emra të tjerë pas së cilëvë sot bota e kinematografisë botërore marroset, ka qenë ngjarja më e madhe e jëtës së tyre, dhe me pasigurinë e moshës dhe mungesën e eksperiencës, këta yje dukeshin asokohe shumë larg sigurisë që ata kanë sot.

Me kohën emrat e njohur të showbizit botëror do të numërojnë dhjetëra pjesëmarrje në Oscar, por parakalimet e para në një Tapet të Kuq, në një Oscar me siguri nuk do të harrohen kurrë.

Meryl Streep – 1979

Whoopi Goldberg – 1985

Tom Hanks – 1987

Julia Roberts – 1990

Nicole Kidman – 1991

Brad Pitt – 1992

Gwyneth Paltrow – 1994

Leonardo DiCaprio – 1994

Hugh Grant – 1995

Kate Winslet – 1996

Will and Jada Pinkett-Smith – 1996

Laura Dern – 1996

Jennifer Lopez – 1997

Renee Zellweger – 1999

Angelina Jolie – 2000

Charlize Theron – 2000

Scarlett Johansson – 2004

Beyoncé – 2005

Jennifer Aniston – 2006

Chrissy Teigen – 2009

 

 

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF