KreuCelebrity

Takimi me presidentin e Francës, vërshojnë kritikat për veshjen e gruas së Justin Bieber!

Lajmi se Justin dhe Hailey Bieber takuan presidentin e Francës, Emmanuel Macron dhe Zonjën e Parë, Brigitte, mori dhenë sot! Në foton zyrtare, dukeshin të gjitha shujmë bukur, vecse kishte një problem të vogël: veshja e Haileyt, sado interesante, duket se nuk i përshtatej shumë mirë këtij rasti. Takimi ishte serioz, dhe fustani i modeles do të kishte më i denjë për ndonjë event tjetër, thonë kritikët.

“Hailey-n harruan ta njoftonin që ka një kod për veshjen!” “A s’kishe fustan tjetër?” “Kush është përgjegjës për këtë veshje?, “Nuk e keni të qartë që po takoni një president dhe jo një dizajner?”, “E dini që s’jeni në Met Gala?”, “A s’ishte ftohtë në zyrë?” janë disa nga komentet shpotitëse, dhe nuk i vëmë dot faj!

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF