Fotot prekëse nga ardhja në jetë e Atarës, Orinda vazhdon të na surprizojë!

Një puthje dhe përqafim nga Turi në momentet kur vogëlushja e tyre erdhi në jetë; atë foto dhe të tjera në albumin e imazheve më të bukura të lindjes: Orinda Huta ka përcjellë akoma edhe më shumë emocione me postimin e fundit.  “Ishte një pritje e ëmbël e bekuar! Mora qetësinë për të cilën kisha nevojë”, ka shkruar ndër të tjera ajo.

Orinda dhe Turi u bënë prindër për të parën herë përpara disa ditësh, duke i sjellë cifti një gëzim të papërshkrueshëm!

Previous ArticleNext Article