KreuStil Jetese

DentalCare One: Drejtimi i dhëmbëve një takim larg!

DentalCare One: Drejtimi i dhëmbëve një takim larg!

Nëse edhe ju dëshironi një buzëqeshje më të bukur, por me dhëmbët tuaj natyralë, zgjidhja më e mirë për fëmijën tuaj është drejtimi i dhëmbëve. Kështu, jo vetëm krijojmë një buzëqeshje të bukur, por edhe përmirësojmë shëndetin oral.

Vizita e parë fillon nga mosha 7-8 vjeç dhe drejtimi i dhëmbëve nuk njeh limit moshe. Pikërisht në këtë moshë, fëmija duhet të nisë dhe vizitat me specialistë të fushës në drejtimin e dhëmbëve, siç është Ortodoncia për të parë zhvillimin e nofullave, vendosjen e dhëmbëve të rinj dhe si do të vijojë ecuria e mëtejshme. Parandalimi mbetet kura më e mirë.

Në “DentalCare One” ju pret një ekip mjekësh profesionistë ortodontë, me eksperiencë disavjeçare.

Aparatet që ofrohen për drejtimin e dhëmbëve janë:

~ Maskerinat Nuvola 

~ Aparat estetik (qeramik)

~ Aparat metalik

Slogani: Buzëqeshjet e bukura fillojnë me ne!

Kontakt : 00355 67 50 22 333 ; [email protected]

Adresa: Rruga Ibrahim Rugova, ish-Bllok (pas Universitetit të Arteve), Tiranë

Bordo
Gusht - No.61

SHKARKO VERSIONIN PDF