KreuStil Jetese

Ndryshimi i shumëpritur i WhatsApp tashmë është i disponueshëm!

Ndryshimi i shumëpritur i WhatsApp tashmë është i

WhatsApp më në fund ka prezantuar funksionin e tij të shumëpritur të editimit të mesazheve për të gjithë përdoruesit e iPhone, në mënyrë që të mund t’i rregulloni shpejt gabimet tuaja drejtshkrimore përpara se dikush ta vërejë.

Funksioni, i cili është ndër më të kërkuarit nga përdoruesit e WhatsApp, tani është i disponueshëm në versionin e tij të fundit që përdoruesit mund ta përditësojnë në dyqanin e tyre të aplikacioneve.

Editimi i mesazheve, i cili u njoftua për herë të parë nga shefi i Meta, Mark Zuckerberg, më 22 maj, i lejon përdoruesit të rregullojnë gabimet e tyre deri në 15 minuta pas dërgimit të mesazheve të tyre.

Të dy pronarëve të iPhone dhe Android iu tha se mund të duhen disa javë që funksioni të prezantohet në pajisjet e tyre.

Nëse doni të zbuloni nëse kjo veçori është e disponueshme për llogarinë tuaj, do t’ju duhet ta provoni këtë veçori me një mesazh të dërguar së fundmi.

Tags:

Home bordo

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF