KreuCelebrity

Elon Musk ka një mesazh për Taylor Swift pasi u shpall Personi i Vitit

Elon Musk ka një mesazh për Taylor Swift pasi u shpall Personi i Vitit
Taylor Swift u shpall Personi i Vitit nga revista ‘Time’ për vitin 2023.

Elon Musk, pasi e uroi, me anë të një mesazhi në X, dha edhe një paralajmërim për këngëtaren.

“Urime. Njëfarë rreziku i rënies së popullaritetit pas këtij çmimi. Po flas nga përvoja”, ka shkruar ai në X.

Musk fitoi më parë "Personin e Vitit" të Time në vitin 2021, por zgjedhja mori reagime dhe provokoi kritika rreth një sërë temash, duke përfshirë trajtimin e dobët të Teslës ndaj punëtorëve dhe shmangien e rregulloreve të tij qeveritare.

Senatorja Elizabeth Warren e Masaçusets shfrytëzoi rastin për të grumbulluar Musk në atë kohë duke thënë në X: "Le të ndryshojmë kodin e manipuluar të taksave në mënyrë që Personi i Vitit të paguajë taksat dhe të ndalojë ngarkimin pa pagesë të të gjithë të tjerëve".

Musk, i cili është CEO i të paktën pesë kompanive të ndryshme duke përfshirë Tesla, SpaceX, Neuralink, The Boring Company dhe X, u rendit në listën e 100 njerëzve më me ndikim të Time për herë të pestë në 2023.

Megjithatë, profili nuk ishte aspak lajkatar, dhe në vend të kësaj ai u përshkrua nga gazetarja Kara Swisher si "trolli më i pasur në botë në internet".

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF