Entiana Osmenzeza është një kuzhiniere me origjinë shqiptare, e cila aktualisht punon si chef-e ekzekutive e restorantin Se.sto on Arno në hotel Westin Excelsior, një prej më prestigjioze të Firences. Në një intervistë për median italiane ajo pranon se përpos faktit se kuzhina italiane është baza, kujtimet dhe aromat që i vijnë në mendje nga recetat shqiptare kanë po kaq rëndësi. Entiana vjen nga shkolla të shkëlqyera si restoranet e Gualtiero Marchesi, Fulvio Pierangelini, Alain Ducasse dhe René Redzepi. Kuzhina e saj ka teknika të pagabueshme dhe vjen si një përzierje e ndikimeve të Ballkanit dhe Mesdheut, të kombinuara me një kreativitet inovatov. “Është e vështirë të jesh kuzhiniere dhe grua, sepse ke gjithmonë diçka për të treguar dhe të ndryshon fizikisht për t’i rrezistuar lodhjes”-pohon ajo.

Çanta të pabesueshme

Miranda Kerr, zbulon sekretin e bukurisë


Balmain dizenjon për H&M

Ermira Mehmeti, një zë kumbues nga Maqedonia

Diadema, nga princeshat në pasarela

Tendencë, palltot e ngrohta të Dimrit

Vishu si ylber në ditë me shi!

Shkëlqimi i Cate Blanchett

Çiftet që nuk besohej se do të ndaheshin


Mirë se Vjen Vjeshtë


100 vjet buzëkuq

3 arsye për të pasur një shall?

Tik-tak: Cilën orë të zgjedh?

Prindërit u ndanë. Po me mua çfarë do të bëhet?!

Në gardërobën e Ersit!

Gand(I) i modelingut
