KreuStil Jetese

Të ngrohtat trikot e dimrit

Të thurrura si trikot e gjyshes, me motive dhe ngjyra të pafundme, të ngushta apo të bollshme, të leshta apo prej kashmiri, ato janë të vetmet që na ngrohin në ditët e ftohta të dimrit. Zbuloni disa nga sugjerimet më të mira që ju sjell BORDO në këtë stinë të akullt.

Tags:

Home bordo

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF