KreuStil Jetese

Mukimono, arti i gdhendjes së frutave dhe perimeve

Quhet Mukimono dhe është arti i lashtë japonez i gdhendjes së frutave dhe perimeve, duke i kthyer ato në vepra arti të ngrënshme. Ato janë disa nga veprat e artit më të bukura që na shohin sytë në festa, por si çdo ushqim, edhe ato kanë fatin të konsumohen dhe të mos jenë jetëgjatë.

 

Tags:

Home bordo

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF