Përgatitja
Pastroni kërpudhat dhe pritini hollë, më pas futini në ujë me limon për pak minuta. Pastroni spinaqin dhe pasi ta keni zier pak, kullojeni dhe vendoseni në pjatë. Shpërndani sipër fetat e proshutës së tymosur dhe kërpudhat. Vendosni më pas në një tas 3 lugë mustardë, shtoni vaj ulliri, lëngun e një limoni, kripën e piperin. Mbyllini kapakun dhe përziejini bashkë. Spërkatni proshutën dhe kërpudhat me salcën e përgatitur dhe në fund dekorojeni me feta limoni dhe gjethe majdanozi.



Stil Jetese
Të ngrohtat trikot e dimrit

Stil Jetese
Jaeger LeCoultre, ora me 304 diamante


Stil Jetese
Tagliatele me salmon

Stil Jetese
Rikthehen Backstreet Boys dhe Spice Girls?


Stil Jetese
Çanta të pabesueshme

Stil Jetese
Miranda Kerr, zbulon sekretin e bukurisë


Stil Jetese
Balmain dizenjon për H&M

Stil Jetese
Ermira Mehmeti, një zë kumbues nga Maqedonia

Stil Jetese
Diadema, nga princeshat në pasarela

Stil Jetese
Tendencë, palltot e ngrohta të Dimrit

Stil Jetese
Vishu si ylber në ditë me shi!

Stil Jetese
Shkëlqimi i Cate Blanchett

Stil Jetese
Çiftet që nuk besohej se do të ndaheshin


Stil Jetese