Përgatitja
Pastroni kërpudhat dhe pritini hollë, më pas futini në ujë me limon për pak minuta. Pastroni spinaqin dhe pasi ta keni zier pak, kullojeni dhe vendoseni në pjatë. Shpërndani sipër fetat e proshutës së tymosur dhe kërpudhat. Vendosni më pas në një tas 3 lugë mustardë, shtoni vaj ulliri, lëngun e një limoni, kripën e piperin. Mbyllini kapakun dhe përziejini bashkë. Spërkatni proshutën dhe kërpudhat me salcën e përgatitur dhe në fund dekorojeni me feta limoni dhe gjethe majdanozi.
Stil Jetese
Të ngrohtat trikot e dimrit
Stil Jetese
Jaeger LeCoultre, ora me 304 diamante
Stil Jetese
Tagliatele me salmon
Stil Jetese
Rikthehen Backstreet Boys dhe Spice Girls?
Stil Jetese
Çanta të pabesueshme
Stil Jetese
Miranda Kerr, zbulon sekretin e bukurisë
Stil Jetese
Balmain dizenjon për H&M
Stil Jetese
Ermira Mehmeti, një zë kumbues nga Maqedonia
Stil Jetese
Diadema, nga princeshat në pasarela
Stil Jetese
Tendencë, palltot e ngrohta të Dimrit
Stil Jetese
Vishu si ylber në ditë me shi!
Stil Jetese
Shkëlqimi i Cate Blanchett
Stil Jetese
Çiftet që nuk besohej se do të ndaheshin
Stil Jetese