Shumë larg perfektes: yjet e fotografuar në rrugë pa make up!

Në revista dhe në tapetin e kuq, janë perfekte megjithatë në jetën e përditëshme, nuk duken gjithmonë me aq shkëlqim! Yjeve të Hollivudit u duhet që të duken përherë mirë, por ndonjëherë as ato nuk kanë qejf të lyhen e zbukurohen. Por paparacët nuk falin, dhe kur i gjejnë në rrugë ashtu, nuk ngurrojnë ta shkrepin një foto.

Denise Richards, ish bashkëshortja e Charlie Sheen, pati fatin e keq të gjendej ballë për ballë me njërin prej tyre pikërisht në një ditë kur nuk ishte dhe aq në formë.

As Pamela Andersonit nuk i eci më shumë, kur e gjetën në rrugë me këtë pamje:

Cindy Crawford e gjithashtu do të kishte dashur të mos i takonte paparacët në një ditë të tillë. As JLo nuk duket mire.

Previous ArticleNext Article