KreuBusull

Këto janë 10 rrugët më të bukura në botë

Ndryshe nga rrugët dhe autostradat tradicionale që duket se shtrihen me kilometra deri në ‘pafundësi’… disa rrugë mbartin një bukuri dhe personalitet piktoresk që rrallë shihet çdo ditë. Janë pikërisht këto rrugica të fshehura me kalldrëm dhe bulevardet pastel që me siguri do të dëshironit t’i hasnit në udhëtimet tuaja.

Ju tregojmë 10 nga rrugët më të bukura në botë që të paktën një herë në jetë duhet ta bëni një shëtitje.

 

 

/bordo.al

Tags:

Home

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF