KreuFashion

50 hijet e blusë për grimin perfekt!

50 hijet e blusë për grimin perfekt!

Blu si xhinsi, zgjidhni të gjitha nuancat e ngjyrës qiellore për të patur një grim vërtet mahnitës dhe me refleksione të vërteta pranverore. Përveçse është një ngjyrë e cila mund të aplikohet lehtësisht, ju mund të gjeni veten përmes të gjitha tonaliteteve të blusë.

Bluja është kthyer në kryefjalën e tendencave, fillimisht duke theksuar dukshëm pjesën e qepallave me një kolor me efekt elektrik ose një rimel, i cili e bën shikimin tuaj akoma më joshës. Mund të përdorni një pudër, por edhe grimca për të theksuar vështrimin, një stil mes atij hipi dhe disko, i cili padyshim do t’ju kthejë në një femon.

Bordo No.65
Dhjetor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF