KreuCelebrity

9 vajza VIP që janë identike si nënat e tyre (po ashtu VIP)

9 vajza VIP që janë identike si nënat e tyre (po ashtu VIP)

Nuk është sekret që fëmijët e aktorëve dhe aktoreve të njohur shpesh duken të mrekullueshëm.

Edhe pse nuk është një rregull dhe ka përjashtime, por duket se  shpesh ata ndajnë tipare të ngjashme, duke u  dukur identikë si prindërit e tyre. Disa nga ata fëmijë të bukur rezultojnë të jenë imazhe fotokopje të nënave dhe baballarëve të tyre të famshëm.

Ndërsa djemtë më së shumti ndjekin baballarët e tyre, vajzat zakonisht duke u rritur marrin tiparet e nënave e tyre dhe ndonjëherë edhe duken si binjakët e tyre. Më poshtë gjeni 9 vajza të famshme që duken njësoj si nënat e tyre.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF