KreuStil Jetese

Elon Musk thotë se logoja e Twitter do të ndryshojë

Elon Musk thotë se logoja e Twitter do të ndryshojë

Elon Musk postoi në llogarinë e tij zyrtare se Twitter do të ndryshojë logon e tij në një “X” dhe se zogjtë do të zhduken nga platforma.

Në një seri postimesh në Twitter, Musk tha: “Dhe së shpejti do t’i lavdërojmë markës së Twitter-it dhe gradualisht, të gjithë zogjve”.

“Ashtu si kjo, por X,” shtoi ai më sipër një ilustrim të siluetës ikonike të shpendëve, por në një sfond të zi.

Një nga njerëzit më të pasur në botë, Musk, dikur i njohur për përpjekjet e tij inovative përmes kompanive SpaceX dhe Tesla për të lëshuar raketa dhe për të ndërtuar makina elektrike, tani bëhet kryefjalë për komentet e tij të çuditshme dhe ekscentrike në llogarinë e tij personale në Twitter – shpesh duke ndarë teori konspirative dhe duke u futur në grindje publike në platformën e mediave sociale.

Musk e riparoi faqen pasi e bleu atë për 44 miliardë dollarë në fund të tetorit – duke shkurtuar në mënyrë drastike stafin dhe duke mbikëqyrur ndryshimet e diskutueshme të politikave që kanë çuar në ndërprerje të shpeshta të shërbimit dhe kanë përmirësuar reputacionin e tij në proces, siç kanë vërejtur vëzhguesit e teknologjisë.

Ai gjithashtu ka paralajmëruar në mënyrë të përsëritur se Twitter mund të jetë në rrezik të paraqitjes së falimentimit. Këtë muaj ai zbuloi se platforma ka ende një fluks parash negativ për shkak të një rënie prej 50% të të ardhurave nga reklamat dhe ngarkesave të mëdha.

Tags:

Home bordo

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF