KreuCelebrity

U martua në fshehtësi: Zbulohet portreti i gruas së Ardian Bujupi!

U martua në fshehtësi: Zbulohet portreti i gruas së Ardian


Pak ditë më parë këngëtari Ardian Bujupi u celebrua me martesë nëpërmjet një ceremonie tejet intime dhe në mënyrë të fshehtë pa bërë asgjë publike.

Me gjithë dëshirën e këngëtarit për ta mbajtur partneren e tij larg vëmendjes mediatike, ‘Prive’ ka zbuluar identitetin dhe portretin e bashkëshortes së Bujupit.


Ajo quhet Fjolla, është shqiptare dhe prej vitesh jeton me prindërit e saj në Gjermani. Thuhet gjithashtu se tani që Ardiani ka nisur koncertet e tij verore ajo ka ardhur në Kosovë duke qëndruar krah tij.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF