KreuStil Jetese

Si do të dukeshin fëmijët e JLo dhe Ben Affleck, sipas Inteligjencës Artificiale?!

Si do të dukeshin fëmijët e JLo dhe Ben Affleck, sipas

Një nga çiftet më të përfolur të vitit të kaluar ka qenë ai mes Ben Affleck dhe Jennifer Lopez, të cilët u rikthyen së bashku pas gati dy dekadash.

Ata nuk patën kurrë fëmijë biologjikë bashkë, dhe sipas Inteligjencës Artificiale ata do të duheshin si më poshtë.  

Siç dihet Inteligjenca Artificiale është një nga mjetet më të përdorura nga përdoruesit e internetit në kohët e fundit, pasi mund të krijojë çdo lloj skenari, deri te fytyra e djalit të një çifti. Në këtë rast ata kanë treguar se si do të dukeshin fëmijët e Ben Affleck dhe Jennifer Lopez, të cilët nuk kanë patur famijë biologjikë bashkë, pasi i ndajnë me baballarë apo nëna të ndryshme.

Jennifer Lopez and Ben Affleck with their sons in Los Angeles (April 20, 2023) pic.twitter.com/WvASLCke4G

Pavarësisht zërave për një krizë të supozuar martesore, të dy janë përpjekur të tregojnë se janë çifti perfekt, pasi vazhdimisht nuk ngurojnë t’i dërgojnë mesazhe dashurie publikisht njëri-tjetrit.

Shumë u befasuan nga rezultati i Inteligjencës Artificiale se si do të dukeshin fëmijët biologjikë të Jennifer Lopez me Ben Affleck. Padyshim që Inteligjenca Artificiale bëri një punë të jashtëzakonshme, duke pasqyruar tiparet e tyre më të mira.

Tags:

Home bordo

Bordo No.65
Dhjetor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF