KreuCelebrity

Dy kërkesat e fundit të Matthew Perry drejtuar ndihmësit të tij (2 orë para vdekjes)!

Vdekja e aktorit Matthew Perry ka qenë kryefjalë e mediave, sidomos për shkak të hetimeve për arsyen se pse ai humbi jetën në moshën 54-vjeçare.

Dy kërkesat e fundit të Matthew Perry drejtuar ndihmësit të

Me kalimin e ditëve, po zbulohen detaje nga orët e fundit të jetës së tij. Dhe së fundmi tashmë është zbuluar kërkesa e fundit e aktorit.

Është zbuluar se Perry i kërkoi një prej punonjësve të tij t'i blinte një iPhone të ri dhe syze optikë, sipas TMZ. Në fakt, ky i fundit ishte pikërisht personi që e gjeti Perry-n të zhytur në fund të ujit dhe thirri shërbimet e urgjencës për të ardhur në shtëpinë e aktorit.

Dy kërkesat e fundit të Matthew Perry drejtuar ndihmësit të

Ky asistent dëgjoi urdhrat e Mateut dhe u nis për të blerë të dy artikujt. Dy orë më vonë ai u kthye në shtëpi dhe gjeti trupin brenda xhakuzit. Asistenti pasi gjeti shefin e tij në atë gjendje  thirri nënën e aktorit, një nga vëllezërit e tij dhe një grua që nuk ka lidhje familjare me Perry.

Për momentin po hetohet për shkaqet e mundshme të vdekjes. Dokumentet, në këtë drejtim, janë “të paqarta” që do të thotë se shkaku i vdekjes nuk është konfirmuar ende.

Dy kërkesat e fundit të Matthew Perry drejtuar ndihmësit të

Prandaj kërkohet një raport toksikologjik, i cili mund kërkojë javë për të përfunduar. Deri tani nga autopsia nuk rezulton asnjë dyshim për përdorim të lëndëve narkotike.

 

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF