Nëse doni që në tavolinën tuaj të mos mungojnë pjatat me ngjyra e plotë jetë mos nguroni të provoni këtë sallatë.
Përbërësit:
2 panxharë
70 gr djathë të bardhë
pak majdanoz
pak kopër
kripë
piper
1 lugë lëngë limoni
2 lugë vaj ulliri
1 thelb hudhër
Përgatitja:
Pasi i ziejmë panxharët i presim në copa të vogla dhe i vendosim në një tasë. Sipër i hedhim djathin, kopërin dhe majdanozin e prerë. Në një tasë tjetër përziejmë vajin e ullirit me lëngun e limonit, hudhrat e grira si dhe kripë e piperin deri sa të jenë bërë të njëtrajshme. Masën e përftuar ia hedhim sipër sallatës e cila është gati për t’u servirë.

Kuzhine
Pashkët në tavolinë!




Kuzhine
Role kastraveci me Philadelfia

Kuzhine
Brusketa me luleshtrydhe

Kuzhine
Thjerrza me perime

Kuzhine
Salca për sallatë!

Kuzhine
Patate e kuqe furre me erëza

Kuzhine
Lëng bananeje me biskota

Kuzhine
Lepur me pure karrote

Kuzhine
Sangria

Kuzhine