Sa do të qëndrosh në Shqipëri? Vesa Luma jep një përgjigje publike

Këto kohë pandemie që kaluam na bën më të ndjeshëm dhe më të lidhur me familjen, ndërkohë që të gjithë ata që jetojnë jashtë vendit malli sikur u shtua edhe më shumë, jo vetëm për familjen, por edhe për atdheun.

Kjo gjë mesa duket ka ndikuar edhe të Vesa, ndaj ajo më anë të një fotografie i është përgjigjur një pyetje që ndoshta po e has shpesh teksa është kthyer në Shqipëri.

“Sa do të qëndrosh? Deri sa të çmallem mirë e mirë. Edhe Vitin e Ri duhet ta pres patjetër këtu”, ka shkruar ajo.

Previous ArticleNext Article