Atletet e verës të Gigi Hadid kushtojnë vetëm 60 dollarë!

Të bësh blerje nga garderoba e personazheve tuaja të preferuar mund të kushtojë shumë dhe shpesh është e papërballueshme. Por fatmirësisht ka edhe nga ato VIP-a veshjet e të cilëve nuk kushtojnë sa disa rroga bashkë. Gigi Hadid pëtshembull këtë verë është parë të veshë një palë atlete converse të cilat nuk kushtojnë edhe aq shtrenjt.

Duket se këto janë Conversat e preferuara të super modeles pasi ajo është fotografuar disa herë në Neë York me atletet që kushtojnë 60 dollarë.

Previous ArticleNext Article