E kritikuan se preu kaçurelat, si e fshehu sëmundjen Hueyda! 

Kur përpara disa kohësh, Hueyda El Saied u shfaq me flokët e shkurtër dhe pa kacurelat që dukej sikur ishin kthyer në pjesë të pandashme të saj, shumëkush u befasua, e jo për mirë. Disa madje e kritikuan hapur duke thënë se kishte bërë gabim me zgjedhjen e saj, pa e ditur ndërkohë se pas asaj prerjeje, fshihej në të vërtetë, një arsye e trishtë.

Hueyda e fshehu shumë mirë sëmundjen, pa i rënë sy në askujt.

“Unë nuk mund ta ndryshoj botën, por mund të ndryshoj stilin e flokëve të mi”, shkruante në atë foto.

Dhe pas reagimeve të shumta, vendosi të përgjigjej. “Ju lutem mjaft më shkruajtët rriti flokët, i kishe më të bukura të gjata, na mungojnë kaçurrelat e tua etj etj. Unë nuk dua nga ju vetëm komplimenta, kam nevojë për këshillat tuaja. Por duhet të kuptoni një gjë. Aktualisht me këto flokë të shkurtra unë ndihem shumë mirë. Nëse do të kisha një shkop magjik dhe do të kisha mundësinë të ndryshoja jetën time apo pamjen time fizike, duhet të jeni të sigurt nuk do të filloja nga flokët. Zgjedhjet tona na përkasin, ndonjëherë bëjmë të duhurat,ndonjëherë jo! Ju dua shumë, por ju lutem mos më bëni të mendoj se për ju unë jam thjesht një top leshi kaçurrel”, thoshte asokohe në një video të postuar në “Instagram”.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article