KreuBusull

Së shpejti WhatsApp-in do të mund ta përdorni në më shumë se në një telefon!

WhatsApp, një nga shërbimet më të përdorura të mesazheve në Evropë dhe pjesë të Azisë, është gati të mbyllë një defekt të madh. Kompania po planifikon një përditësim që do të lejojë përdorimin në një pajisjeje dytësore, duke përfshirë një telefon ose tablet tjetër.

 

Aktualisht, WhatsApp lejon vetëm përdoruesit e telefonit të lidhin llogarinë e tyre përmes klientëve të saj në ëeb ose desktop. Në vend që të futni një numër, do të jeni në gjendje të skanoni një kod QR me telefonin tuaj kryesor për t’u identifikuar në llogarinë tuaj ekzistuese WhatsApp.

Pasi të bëhet kjo, i gjithë historiku juaj i bisedave do të sinkronizohet dhe do të mund të bisedoni me kontaktet tuaja në të dy telefonat. WhatsApp është ende duke e testuar këtë veçori dhe ende nuk e ka nxjerrë atë zyrtarisht. WhatsApp do ta jetë në të njëjtin nivel me shërbimet e tjera si iMessage i Apple, Telegram dhe madje edhe shërbimi i Messenger i vetë Meta.

 

Për njerëzit që duhet të përdorin pajisje të shumta, ndoshta për punë ose udhëtime, kjo veçori do të jetë veçanërisht e dobishme.WhatsApp ka zbatuar gjithashtu zgjerimin e madhësisë së bisedave në grup duke përfshirë 1,024 anëtarë, një veçori të re të quajtur Komunitete. Ndërkohë, kompania do t’ju lejojë t’i dërgoni mesazhe vetes sa mundeni në Slack dhe Teams.

Tags:

Home

Bordo
Gusht - No.61

SHKARKO VERSIONIN PDF