KreuFashion

Disa ide veshjesh për ditën e diplomimit!

Disa ide veshjesh për ditën e diplomimit!

Nëse po e lexoni këtë dhe dita e  diplomimi tuaj është afër atëherë mos u largoni.  Diplomimi është padyshim një moment i madh për të festuar. Sigurisht, një arritje si kjo mund t’ju dhurojë emocione nga më  të ndryshmet.  

Ju ia dolët me projektet e frikshme të grupit dhe studimet e vona të natës për të marrë diplomën, por nga ana tjetër ky është një moment që ju ndan nga miqtë tuaj të ngushtë për të nisur një kapitull të ri të jetës.

Por ju duhet të jeni shumë krenarë për veten dhe meritoni të festoni e të gëzoni..dhe mënyra më e mirë për t’u paraqitur është me një veshje fantastike. Apo jo goca?!

Pavarësisht nëse vendi i diplomimit  është në një ambient të jashtëm, apo të brendshëm ne kemi zgjedhur disa ide veshjesh që ju të vërtetë të shkëlqeni, kur të hidhni kapelen atë ditë. Më poshtë gjeni disa ide.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF