KreuCelebrity

“Jam një njeri i copëtuar”, banori i BBVK kujton vëllain e vdekur, përloten banorët!

 

“Jam një njeri i copëtuar”, banori i BBVK kujton

Gani Gërmia ka ndarë me banorët historinë e tij të dhimbshme familjare. Mes dënesash, ai foli për vëllanë e vet të ndjerë, i cili ka ndërruar jetën vitin që shkoi.

“Jam një njeri i copëtuar”, banori i BBVK kujton

Ganiu tregoi se mundohet t’i bëjë krenarë prindërit e tij, pas humbjes së madhe të djalit të tyre. “Nuk ka gjë më të vështirë sesa prindi që varros fëmijën e vet”, tha ai mes lotësh, ndersa u perloten dhe banoret e tjere.

“Jam një njeri i copëtuar”, banori i BBVK kujton

Astriti,vëllai i komedianit Visar Dërmaku, i njohur si Gani Gërmia, ndërroi jetë në moshë mjaft të re.

“Jam një njeri i copëtuar”, banori i BBVK kujton

 “Sot me ty iku dhe gjysma e zemrës time. Fytyra mund të buzëqeshë, por nga ky moment, shpirti im nuk do të jetë kurrë i lumtur”, shkruante Ganiu asokohe.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF