KreuCelebrity

Shqipëria ka një Shef të ri kuzhine; shpallet fituesi i “Hell’s Kitchen 2”!

 

Pas 13 javëve spektakël sonte u shpall edhe fituesi i Hell’s Kitchen Albania 2. Shef Renato shpalli fitues Françeskon.

Në finale ishin 6 konkurrentë: Sokoli, Selmani, Françesko, Visara, Ledjoni dhe Kristina. Në dyshen e finales në fund shkuan Visara me Françeskon.

Që në fillimin e Kuzhinës së Djallit ishin 18 konkurrentë dhe çdo të premte pas sfidave në grup dhe atyre personale, ‘djalli’ eleminonte 1 konkurent.

Fituesi u vendos nga detaje të vogla, pasi dy finalistët gjatë udhëtimit 13 javor në Hell’s Kitchen u bënë profesionistë në kuzhinë.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF